image


Sosyal medya X'te paylaşımda bulunan Tekin, karnenin öğrenme yolculuğundaki çabayı ortaya koyan bir gösterge olsa da şahsiyet ve karakteri yansıtan bir ölçek olmadığını söyledi.

Yarıyıl tatilinde bulundukları kentin tarihi ve doğa güzelliklerini ziyaret etmeyi isteyen Tekin, her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını ifade etti.

Paylaşımında Tekin, "Sevgili öğrencilerim; karne, öğrenme yolculuğunuzdaki çabanızı ve gelişiminizi gösteren önemli bir gösterge olsa da şahsiyetinize, karakterinize, nezdimizdeki kıymetinize değer biçecek ve potansiyelinizi tam olarak yansıtacak bir işaret değildir. Önemli olan, hayatın her alanında sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olmanızdır. Tatil boyunca dinlenmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi, sorumluluk almayı, evdeki küçük işlere yardımcı olmayı, aile büyüklerinizi ve yaşadığınız şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmeyi unutmayın. Her daim sizlerin yanında olacağız." dedi.

Eğitimcilere de seslenen tekin, "Kıymetli meslektaşlarım; bilgi, tecrübe ve irfanıyla gönül ve idrak dünyamızı zenginleştiren sizlerle aynı ideal doğrultusunda yol yürümekten büyük bir kıvanç duyuyorum. 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında gösterdiğiniz aktif katılım ve eğitim politikalarımızın şekillenmesine yaptığınız katkılar için sizlere minnettarım. Türkiye Yüzyılı’nı Eğitimin Yüzyılı vizyonumuzla, birlikte şekillendireceğiz." ifadesini kullandı.

Velilere de seslenen Tekin, şunları söyledi:

"Değerli veliler; çocuklarımıza karşı gösterdiğiniz sabır, anlayış, koşulsuz sevgi ve verdiğiniz destek güçlü bir rüzgâr gibi onların hayallerine ve hedeflerine doğru yelken açmalarına yardımcı olacaktır. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde desteklerinizi esirgemediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu tatil döneminde, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz her anı değerli kılmaya sizleri davet ediyorum. Eğitim ailemize iyi tatiller diliyorum." (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *