image

Toplumsal refahın artırılması, sosyal sorunlara çözüm üretmek ve vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla yürütülen ‘Mahalle Buluşmalarından olumlu sonuçlar alınıyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarında, kendi mahallesinde talep ettikleri; altyapı, üstyapı, kültür, sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım ve sosyal yardım konu başlıklarının büyük çoğunluğunun çözüme kavuşturulduğunu ifade eden 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Kolaldıran, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a teşekkür etti.

AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) kapsamında 19 Mayıs Mahallesi’nde yapılan kazı çalışmalarının ardından, Batman Belediyesi’nin altyapı ve üstyapıda yaptığı çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını belirten Muhtar Kolaldıran, “Mahallemizde yapılan mahalle buluşmaları kapsamında mahalle sakinlerimizin talepleri vardı. Bunlardan en önemlisi gençlerin rahatlıkla gezip dolaşabileceği ‘Gençlik Sokağı’ydı. Projenin tamamlandığını ve ihale aşamasında olduğunu öğrendim. Muhtar evi ve ekmek büfesi projeleri de oldukça anlamlı. Ayrıca, altyapıdan kaynaklı yollarımızda sorunlar vardı. Bunlar da çözüme kavuşturuldu. Öte yandan taziye evi yanında bulunan bir arazi vardı, onun da park yapılacak olması bizleri oldukça mutlu etti” diye konuştu.(HABER BÜLTENİ)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *