image

Uzun yıllardır tekstil işinde çalışan Nimetullah Oğuzcan (24) isimli vatandaş, Siyonist terör şebekesi İsrail’in Gazze’de yaşattığı yıkıma karşı elinden gelen yardımı yapmak adına, yapacağı elbise tamirlerinden elde ettiği geliri Gazze’ye bağışlama kararı aldığını söyledi.

Siyonist vahşetin 100 gündür devam ettiğini hatırlatan Oğuzcan, “Bu zülmü durdurmaya gücüm yetmiyor. Ama orada büyük sıkıntılar çeken Gazzeli kardeşlerimize nasıl destek olabileceğim konusu uzun süredir aklımdaydı. Sonunda bu fikir aklıma geldi. Bundan sonra yapacağım bütün elbise tamirlerinden elde edeceğim geliri Gazze’ye ulaştırılmak üzere Batman Umut Kervanı Vakfı’na teslim edeceğim.” ifadelerini kullandı.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Gazze’de yaşanan vahşet karşısında kendisini bir şeyler yapma zorunda hissettiğini ifade eden Oğuzcan, “Keşke bu zulmu durdurmaya gücümüz yetseydi. Ama maalesef şimdilik öyle bir imkanımız yok. En azından Gazzeli kardeşlerimize çok küçük de olsa elimizden gelen her türlü yardımı yapma gayretinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin bu şekilde davranması gerekir. Benim de elimden gelen bu kadardır. Gazzeli kardeşlerimizden birinin yarasına merhem olacak kadar bir katkı sağlayabilirsem, bu benim için bütün dünyaya bedeldir. Bu konuda herkes duyarlı olmalı.” şeklinde konuştu.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *