image

Yapılan akademisyen öğrenci buluşmaları kapsamında;

3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet RAKİPOĞLU “Meslek Seçimi ve Kariyer” konulu sunumuyla Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

4 Ocak 2024 tarihinde Batman Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Kadri KURT “Ben Kimim? Kariyer Planlamasında Kişilik Özelliklerinin Rolü” adlı sunumu gerçekleştirdi.

4 Ocak 2024 tarihinde Örmegöze İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Nuh AŞAN “Başarı ve Motivasyon: Öğrencilik Yolculuğunuzda İlham Alın” konulu bir eğitim verdi.

4 Ocak 2024 tarihinde Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Kazım Doğuhan SELÇUK “Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinin Bugünü ve Geleceği” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

4 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise “Mutfakta Kariyer ve Rol-Model” konulu sunumuyla Öğr. Gör. Hüseyin GÜL, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

5 Ocak 2024 tarihinde ise Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir olan Öğr. Gör. Şaban ARSLAN “Ahlaki Problemlere Yaklaşımlarda Etik Kuramların Önemi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

5 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KÖSE “Yöneylem Araştırması Tarihsel Gelişimi ve Uygulama Alanları” konulu bir eğitim verdi.

Haftanın son buluşmasında 5 Ocak 2024 tarihinde Öğr. Gör. Yasin ACAR “Edebiyat ve Kültür” konulu sunumu ile Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Akademisyenlerin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.(HABER BÜLTENİ)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *