image

Birinci Cadde esnafına yönelik hırsızlık olaylarından biri daha yaşandı. Murat Peron adlı iş yerinin ikinci katta bulunan imalat yerine kapı kilidini kırarak giren hırsızlar iş yerinde bulunan çok sayıda giysi ve ayakkabıyı çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olaylarından ötürü mağduriyet yaşadıklarını belirten Peron Spor Mağazasının sahibi Murat Çetin, “Sabah iş yerini açınca dükkânın darmadağın olduğunu gördük. Hırsız veya hırsızlar alacaklarını alıp gitmişler. İnsan böyle bir manzara karşısında hayal kırıklığı yaşıyor.  Yıllarca çalışıyoruz. Emek harcıyoruz. Ama bir gecede hırsızlar tüm birikimimizi alıp götürüyorlar. Çok kötü, üzüntü verici bir durum” ifadelerini kullandı.

Hırsızların iş yerinden çok sayıda malzeme çaldıklarını belirten Çetin, “İşyerinde bulunan spor ayakkabılarını, formaları ve daha birçok eşyayı çalıp gitmişler. Kapılar kilitliydi. Kırıp girmişler. Hırsızlığın yapıldığı yer aynı zamanda bir imalathane. Çalışan elemanlarımız var. Onların da özel eşyalarını çalmışlar. Ciddi mağduriyet var” diye konuştu.

Birinci Cadde’de sık sık hırsızlık olaylarının yaşandığını vurgulayan Çetin, “Hırsızlar sürekli buraya dadanıyorlar. Buranın esnafının hırsızlarla başı dertte. Hırsızlar burayı kendilerine adeta mekân seçmişler. Polis önlemi yetersiz kalıyor. Cezalar da caydırıcı olmayınca olan bize oluyor. Yetkililer ciddi önlem almalı. Cezalar caydırıcı olmalı” dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *