image

Hizmete girdiği günden bu yana doktor ve poliklinik sayısını artırmaya devam eden Beşiri Devlet Hastanesi vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Beşiri İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Gökalp konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hastanemiz 15 yataklı bir hastane. Hizmet veren polikliniklerimiz olaraktan 2 çocuk polikliniği, 1 aile hekimliği polikliniği, diyetisyen ve psikolog hekimlerimiz de hizmet vermekte. Yeni olaraktan yani 2023 yılı içerisinde diş polikliniği ve kadın doğum polikliniğimiz hizmete girdi.” ifadelerini kullandı.

“500 ila 600 arası vatandaşımız hizmet almakta”

Beşiri Devlet Hastanesi olarak ilk günden itibaren büyük hizmetlere imza attıklarını belirten Gökalp, “Günlük tahmini grip ve mevsimsel hastalıklar da dahil olmak üzere 500 ila 600 arası vatandaşımız buradan hizmet almakta. Acil, poliklinik ve evde bakım hastaları ile bu sayı 600 üzerinde olabiliyor.” dedi.

“Çok ihtiyaç duyulan kadın doğum polikliniğimiz büyük bir hizmet sunmakta”

Hizmet yelpazesinin genişletildiğini aktaran Gökalp, “Genel anlamda hastanemizde memnuniyet var. Özellikle kadın doğum alanının aktifleşmesi ile Beşiri halkı için büyük bir ihtiyaç karşılanmış oldu. Evde bakım hizmetlerimiz de çok aktif olarak hizmet veriliyor. Beşiri genelinde 200 vatandaş evde bakım hizmeti alıyor.” diye konuştu. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *