image

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kollarının tertiplediği "Selahaddin’in Torunları Gazze İçin Yürüyor" etkinliğinde sık sık işgalcilerin aleyhine slogan atan gençlere tevhit bayrağı taşıyan iki atlı süvarilerinin eşlik etmesi dikkat çekti. Filistin ve Tevhit bayrakları taşıyan ve yürüyüş esnafında sık sık tekbir getiren gençler Dapke dansı oynadı. 
Gülistan Caddesinde yapılan basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Sason ilçe Gençlik Kolları Başkanı İshak Aksoy, 7 Ekim'den bu yana Gazze’de Siyonist vahşet ve soykırım tüm acımasızlığıyla 90 gündür aralıksız devam ettiğini belirti.

ÜMMET BU VAHŞETİ SADECE İZLİYOR

Dünyanın gözleri önünde masum bebekler ve çocuklar, mazlum kadınlar ve sivil insanların öldürüldüğünü söyleyen Aksoy, “Ümmet bu vahşeti sadece izliyor. Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Amerika’ya kadar dünyanın dört bir yanında insaf ve vicdan sahibi milletler ayağa kalkmış, Siyonist soykırıma lanet ediyor. Ancak devletler ve hükumetler milletlerinin sesine kulak tıkamış, kimi Siyonist soykırıma destek verirken kimi de seyirci kalıyor." dedi. 

SİYONİSTLER VAHŞETTE DEĞER VE SINIR TANIMIYOR

Kudüs Davasının Siyonistlerin ve emperyalistlerin olmayan insafına terk edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Aksoy, "İslam Ülkelerinin hükumetleri ve yöneticileri ise kınamadan öteye geçmeyen göstermelik ve söylemden öteye geçmeyen tepkilerle Filistinli kardeşlerini ve Kudüs Davasını Siyonistlerin ve emperyalistlerin olmayan insafına terk etmiştir. Katliam ve soykırım devam ediyor. Siyonist işgalci zülüm, yıkım ve vahşetinde değer ve sınır tanımıyor." ifadelerini kullandı. 

GAZZE’DE İLAÇ VE TIBBİ MALZEME TÜKENMİŞ 

Gazze’de yaralıların tedaviden yoksun olduğuna dikkat çeken Aksoy, "Yıkılan binalardan ve tahrip edilen altyapıdan dolayı Gazze halkı temiz suya ve gıdaya erişemiyor. Gazze’de ilaç ve tıbbi malzeme tükenmiş, salgın hastalıklar baş göstermiş, bebek ve çocuklar başta olmak üzere yüz binlerce Gazzeli kardeşimiz hasta durumdadır. Siyonist terör örgütü İsrail Gazze’de uyguladığı bu vahşet ve soykırımı ABD, İngiltere ve Avrupa ülkelerinin desteğiyle yapmaktadır." ifadelerini kullandı.

GAZZE’Yİ VE SİYONİST VAHŞETİ UNUTTURMAYALIM

İslam Ülkelerinin Gazze’ye karşı insani görevlerini yapmadığına değinen Aksoy, "Gazze’yi ve Siyonist vahşeti unutmayalım ve unutturmayalım. Gazze ve çocuklarını unuttuğumuz an Allah’ın bizi unuttuğu an olacaktır. “Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır.” diyen Muhammed Peygamberin Ümmetiyiz. Susmayacağız, zulmü kanıksamayacağız ve Siyonist vahşete karşı duracağız. Zafere kadar Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız ve meydanlarda olacağız."
MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *