image

Vali, Anadolu Ajansı Batman İl Temsilcisi İbrahim Toprak’ı makamında kabul ederek, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi aldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Vali, haber kategorisinden Emin Sansar’ın “Zaman Yolculuğu”, Çevre ve Yaşam kategorisinden Sayım Harmancı’nın “Dağlar Arasında” Spor kategorisinden ise Özgün Tiran’ın “Er Meydanında” Deprem-Umut Kategorisinden Sergen Sezgin’in ‘’Kurtarıcı’’ Gazze-Kanıt Kategorisinden Ashraf Amra’nın ‘’isyan’’ başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

“Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak farklı kategorilerde oy kullanan Vali Canalp, “Fotoğraf karelerine baktığımızda, Anadolu Ajansı'na mensup arkadaşlarımızın haber, yaşam, spor, Deprem ve Gazze kategorilerinde çok güzel kareler yakaladığı görülmekte. Çekim yapan arkadaşlarımızın gösterdikleri çaba ve profesyonellikleri hemen göze çarpıyor. Aralarında seçim yapmak oldukça zordu. Şahsım olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm AA mensuplarına başarılar diliyorum.” dedi.

VALİLİK - BASIN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *