image

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, ilk olarak GAP Ortaokulunu ziyaret edip okulda yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Mehmet BAHAR'dan bilgi aldı. Ardından öğretmenler odasına geçen İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, öğretmenlerin sınıf içi tecrübelerini, öğrencilerle etkileşimlerini ve uyguladıkları öğretim metotlarını dikkatle dinledi. Her bir öğretmenin görüş ve önerilerini değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN, eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerin daha iyi bir öğrenim ortamına kavuşması için gerekli adımların atıldığını ve atılacağını vurguladı.

İl Müdürü KURTARAN, daha sonra Güneş Anaokulunu ziyaret ederek burada minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Minik öğrencilerin etkinliklerine katılan İl Müdürü KURTARAN, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN son olarak Hacı Nuriye Şimşek Anaokuluna geçerek okul öncesi eğitimle ilgili Müdür Nebahat DOĞU KURT'tan bilgi aldı. Sınıf ziyaretlerinde bulunup minik öğrencilerin etkinliklerini bir süre takip edip onlarla sohbet etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü KURTARAN'a okul ziyaretlerinde Şube Müdürü Abdurrahman KARDAŞ eşlik etti.

MİLLİ EĞİTİM - BASIN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *