image

Usta eğitimcinin onuruna verilen yemekte bir konuşma yapan Atatürk İlkokulu Müdürü Abdulhakim Doğu, yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü Abdülkadir Günaydın’a kurumu ve eğitim verdiği öğrenciler adına teşekkür etti.

Emektar eğitimci Günaydın, yemeğe katılan misafirlerden, okul idaresinden, rehberlik servisinden, okul hizmetlilerinden, okulun tüm öğretmen ve öğrencilerinden helallik isteyip, okula katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Abdülkadir Günaydın’a hediye ve plaket takdimi yapıldı.

Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Siraç Akçay, “Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmenimiz Sayın Abdülkadir Günaydın, emekli olarak aramızdan ayrılmadan öğretmen ve öğrencilerimize anı ve tecrübelerini anlattı. Eğitim- öğretim adına bize vermiş oldukları katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.” dedi.

Atatürk İlkokulu müdürü Abdulhakim Doğu da, “Değerli çalışmalarından dolayı, okulumuza eğitimine sağlamış olduğu katkılardan dolayı Atatürk İlkokulu ailesi olarak Abdülkadir Günaydın’a teşekkür eder, bundan sonraki hayatında kendisine sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür dileriz.” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *