image

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Batman'daki temasları kapsamında Necat Nasıroğlu Külliyesindeki Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşması’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Nasıroğlu, gelecekte Batman'ın çok farklı yerlere geleceğine inandığının altını çizdi. Nasıroğlu, Batman'ın gelecek 30 yılı ve ilerisi için planlamalar yaptıklarını anlattı.

Nasıroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Teknoloji ve yazılım ülkemizde ve dünyada vazgeçilmez bir güç haline geldi. Bundan dolayı gençlerimizi teknolojiyle, dijital ve mobil dünyayla buluşturmayı hedefliyoruz. Sadece teknolojiyi kullanan bir gençlik değil, teknolojiyi icat eden yazılım ve kodlama yapabilen bir gençlik olmalı. Biz gençlerimize yatırım yaptıkça bu ülkeden daha nice Aziz Sancarlar, çıkar”

Nasıroğlu, “İlkokul, ortaokul ve liseden itibaren öğrencilerimizi teknoloji ve yazılım alanında yetişmeleri için adımlar atıyoruz. Bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmek adına Batman'da bilim ve teknoloji sınıfları kurduk. Bu çerçevede bir de Batman'a bir Bilim Merkezi inşa ediyoruz. Teknolojiyi sadece tüketen değil, yerli ve milli eserlerle yarınlara ışık olacak nesillerin temelini hep birlikte oluşturacağız." İfadelerini kullandı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *