image

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp, Kaymakam Ekrem Güngör ve Belediye Başkanı Ayhan Eren ile birlikte Kozluk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Kaya Tuzu İşleme, Müzik, El Sanatları, Kuaförlük, Gastronomi ve Dikiş-Nakış atölyelerini ziyaret ederek, öğretmen ve kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Ürettikleri el emeği göz nuru eser ve hizmetlerinden dolayı; idareci, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

EL SANATLARI VE YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASININ AÇILIŞI YAPILDI

Vali Ekrem Canalp Ve Kaymakam Ekrem Güngör El Sanatları Ve Yöresel Ürünler Satış Mağazasının açılışını da gerçekleştirdiler.

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp, Kaymakam Ekrem Güngör ve Belediye Başkanı Ayhan Eren ile birlikte Kozluk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan El Sanatları ve Yöresel Ürünler Satış Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerince üretilen eserler ile Kozluk yöresinde yetişen sebze ve meyvelerden elde edilen organik ürünlerin satıldığı mağazayı gezen Valimiz ve beraberindekiler, mağazayı açan Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticilerinden oluşan Kadın Kooperatifi üyelerini tebrik ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *