image

Elektrik, SGK, maliye ve personel ödemelerini zamanında ödeyen Başkan Yavuz, şunları söyledi: “Önemli bir nokta olarak belirtilmelidir ki, SGK yapılandırma taksitleri ve uzun vadeli kredi taksitlerimiz dışında Sason Belediyesi’nin herhangi bir borcu bulunmamaktadır. Ben ve ekibim 3 yılda belediye borçlarının yüzde 80’ini ödedik. Kurumlara borçsuz bir belediye olduk”

" YENİ BELEDİYE BİNAMIZ İLÇEMİZİN VİZYONUNA DEĞER KATACAK

Sason Kaymakamlığı ile yapılan -arsa ve kaymakamlık binası takası anlaşmasıyla mevcut kaymakamlık hizmet binasının Sason Belediyesi’ne devredileceği müjdesini duyuran Yavuz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni yerine geçecek olan Sason Belediye binasında vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunma imkanı sağlanacak. Yeni belediye binamız, tüm birimlerimizin içerisinde bulunduğu, modern ve çağa uygun bir yapıdır. Yeni belediye binamız şimdiden hayırlı olsun."

SASON'DA 33KM BETON YOL YAPILDI

Mahalleler de   sürdürülen çalışma seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veren Sason Belediyesi tarafından 23 mahalleye toplam 33 kilometrelik uzun ömürlü beton yollar yapıldı.

Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dahilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.

Vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapılarını açtıklarını ifade eden belediye başkanı Yavuz, 33 kilometrelik beton yolun dışında 65 bin metrekare parke taşı da döşediklerini ifade etti.

İlçedeki vatandaşların daha rahat ve sağlıklı şartlarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için gece gündüz mesai gözetmeksizin çalıştıklarının altını çizen Yavuz, " İlçemiz de 3 bin 500 metre yol kenar istinat duvarı yaptık. Bunun yanında 60 bin metre kanalizasyon ve içme suyu borusu dağıtımı ve yapımına da katkıda bulunduk." Dedi.

İlçedeki tüm taziyelere su, çay, şeker ve kolonya desteğinde de bulunduklarını anımsatan Yavuz, spor kulüplerine de yardım ettiklerini belirtti.

Yapımı devam eden Merkez Camisi'ne de 1 buçuk milyon yapı malzeme desteğinde bulunduklarını kaydeden Yavuz, 4 farklı hizmet aracı da aldıklarını ve araç filosunu her geçen gün aldıkları araçlarla genişlettiklerini söyledi.

MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *