image

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları”nda bu hafta 12 farklı okulda üniversite hocaları liseli öğrencilere hitap etti. Bu kapsamda;

18 Aralık’ta gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Öğr. Gör. Enes ÖÇ “Değişen Dünya İçin İngilizce” konulu sunumuyla Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

19 Aralık’ta Kültür Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Büşra AKYOL “Hayatta Bir Işık Olmak” adlı sunumu gerçekleştirdi. Aynı zamanda Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Deniz ATİÇ de “Deprem ve Binalarımız” konulu bir eğitim verdi.

Yine aynı gün Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Öğr. Gör. Gürbüz TAŞKIRAN “Kültürel Değerlerimizin Önemi ve Koruma Anlayışı” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

20 Aralık’ta ise “Pozitif Psikoterapi Temelli Stres Azaltma” konulu sunumuyla Dr. Öğr. Üyesi Derya YANIK, Batman Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

21 Aralık’ta Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir olan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali KALLİOĞLU “%100 Yenilenebilir Enerji Mümkün Mü?” konulu bir sunum gerçekleştirirken, Saadet Uçar Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Dr. Öğr. Üyesi Sıtkı ÖZBEK de “Sporda Motivasyon ve Özgüven” konulu bir eğitim verdi.

Yine aynı gün Dr. Öğr. Üyesi Ünal KALAYCI tarafından Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerine “Dil Denen Şu Büyülü Düzen” konulu sunum, Dr. Öğr. Üyesi Umut ERCAN da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Türkiye'de Yenilenebilir Enerjinin Durumu” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

22 Aralık’ta Dr. Öğr. Üyesi Veysi KAYRİ “Temel Beslenme İlkeleri” başlığını taşıyan sunumuyla Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir olurken aynı gün gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Abdullah YÜKSEL “Hedef Belirleme Teknikleri” konulu bir eğitim verdi.

Haftanın son buluşmasında ise Öğr. Gör. Gülşen TUNÇ “Hukukta Kariyer” konulu sunumu ile Gültepe Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Akademisyenler, konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını cevapladı.

ÜNİVERSİTE BASIN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *