image

Siyonist işgal rejiminin Gazze halkına karşı sürdürdüğü barbarca katliam sürüyor. Kadın, çocuk, genç, ihtiyar demeden on binlerce masum sivili hunharca katleden, soykırım uygulayan vahşi Siyonist çeteye yönelik dünya halklarının tepkisi de dinmeden sürüyor. 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da Siyonist katillere yönelik tepkiler çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda ilimizde anneler, Gazzeli annelerin acılarına ortak olmak, seslerini duyurmak için yürüyüş düzenleyecek.

YÜRÜYÜŞE TÜM KADINLAR DAVET EDİLDİ

Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları kadın kolları tarafından organize edilecek yürüyüş programı, 24 Aralık Pazar günü saat 13.00'da Batman Park AVM önünde başlayıp Atatürk Parkı Sergi Alanı'nda yapılacak basın açıklamasının ardından son bulacak.

Konuyla ilgili Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Anneler Gazze İçin Yürüyor" temasıyla düzenlenecek etkinliğe tüm kadınlar davet edildi.

HAYDİ BATMANLI VİCDAN SAHİBİ KADINLAR

Açıklamada, "Haydi Batman! Haydi Batmanlı anneler! Haydi Batmanlı vicdan sahibi kadınlar! kalkın ve bu zulme dur deyin. Gelin! Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları Kadın kollarının tertip edeceği 'Batmanlı Anneler Gazze için Yürüyor' programıyla, Gazze’nin yüce annelerinin, Aksa'nın yetim evlatlarının çığlıklarını tüm insanlığa duyuralım.” İfadeleri kullanıldı.

YÜRÜYÜŞ BATMAN PARK AVM ÖNÜNDE BAŞLAYIP, ATATÜRK PARKI SERGİ ALANI'NDA SON BULACAK

Açıklamanın devamında, “24 Aralık Pazar Günü saat 13.00'da Batman Park AVM önünde başlayıp, Atatürk Parkı Sergi Alanı'nda son bulacak yürüyüşe ve akabindeki basın açıklamamıza, bütün zulümlere, kıyımlara dur demek için tüm Batmanlı hanım kardeşlerimizi bekliyoruz." denildi.

 MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *