image

Müstakil sanayici ve iş adamları derneği Genç MÜSİAD Batman şube başkanı Metin Akyel ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber kalabalık bir heyetle Genç MÜSİAD Denizli şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen, Kolektif güçle değişime liderlik etmeye devam ediyor, konu başlığıyla düzenlenen Genç MÜSİAD 51. Genel idare kurulu toplantısına katıldılar. Genel kurul toplantısına Denizli büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan MÜSİAD Denizli başkanı Engin Boyacı, Genç MÜSİAD genel başkanı Cahit Ertemeli ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç MÜSİAD şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel kurul hakkında konuşan Başkan Akyel; “Genç MÜSİAD Türkiye’de en uzun vadeli gençlik kurulu oluşumudur. Hedeflerinin milli ve mali değerlere katkı sağlayarak gençleri eğitmek ve yetiştirmek olduğunu açıklarken "Çünkü gençlik en önemli yıllar” “hepimizin bu şekilde hareket etmesi ve potansiyelini fark etmesi gerekiyor" dedi

“Kurumsal kimliğini oturtmuş MÜSİAD sayesinde, biz de Dünya'nın en genç örgütü haline geldik. İçimizde hep daha iyisini yapma, daha ileri gitme heyecanı var “dedi. Sadece bölgesel düşünülmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Akyel “Bölge ve şehirler, aileler kalkınırsa ülke kalkınır.” Dedi.

MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *