image

Peygamber Sevdalıları Köyler Temsilciliğinin Batman’a bağlı köyler arasında düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında birinci gelen Segirka (Yeniköy) Köyü oyuncuları, kazandıkları para ödülünü Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Derneği Batman Sekreteri Adnan Önder'e teslim etti.

Futbol turnuvasında birinci olan Segirka Köyü oyuncuları, kazandıkları ödülü Gazze'ye bağışlamanın manevi duygular içerinde olduklarını belirterek Siyonist işgal rejimini tel'in ettiklerini belirtti.

Yapılan yardımı teslim alan Umut Kervanı Derneği Batman Sekreteri Adnan Önder, yapılan bağışın çok anlamlı olduğunu belirterek, "Peygamber Sevdalıları Köyler Temsilciliğinin köyler arası düzenlemiş olduğu Futbol turnuvasında birinci gelen Segirka Köyü oyuncuları, kazandıkları para ödülünü bir nebze de olsun faydalarının dokunması niyetine buraya gelip Gazze’ye bağışladılar. Gazze için yapılan bağışlar bizleri memnun etmektedir. Bu tür etkinliklerin artması ve daha çok yardımın Gazze halkına ulaşması için bütün Batman halkını Umut Kervanı'na bekliyoruz. Allah yardımda bulunanlardan razı olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *