image

Umut Kervanına gelen onlarca kadın nişan yüzükleri, bilezik, kolye, künye, değerli taşlar, küpe, daha birçok değerli eşyaları ile birlikte nakdi para yardımında bulundular. Kadınların ziynet eşyalarını bağışlamak için birbirleriyle adete yarışmaları ise duygulu anlar yaşattı.

HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun yaptıkları çağrı sonrası kadınların yoğun ilgi göstererek katıldıklarını belirtti.

 Gazze’de yaşanan mağduriyetin her geçen gün daha büyük insanlık dramları yaşandığını söyleyen Coşkun, “Öncelikle geçen hafta çarşamba günü Batman halkına bir çağrıda bulunmuştuk. Çünkü süreç uzadıkça rutinlerde normalleşiyor. Biz normalleşmemesi babında halkı tekrardan çağrıda bulunduk. Allah razı olsun bugün halkımızdan güzel bir çağrı geldi. Teveccühleri güzel oldu. Rabbim koydukları ziynetlerinin yerini kat kat doldursun. Onları ecir eylesin.”
“YARDIM ÇAĞRIMIZI YENİLİYORUZ”
Yaptıkları yardımların devam ettireceklerini aktaran Coşkun, “Özellikle bu çağrımızı yineliyoruz. Lütfen insanlık adına Batman halkı ve ümmet olarak çağrımızı tekrardan yeniliyoruz ve yardım kampanyalarının devam etmesi için elimizden gelen imkanları seferber edelim.” dedi.

“GAZZE İÇİN YAPILAN YARDIMLAR DEVAM ETMELİ”

 “Gazze için yapılan yardımlar devam etmeli” diyen Batman Umut Kervanı Başkanı Nurettin Teymur ise “Malumunuz Gazze’de, Filistin’de yaşananlar hepimizin yüreğini burkuyor. Bu minvalde insanlar nasıl yardımcı olacağını, nasıl destek olacaklarını bilemiyorlar. Bununla ilgilide Allah razı olsun HÜDA PAR Batman Kadın Kolları geçen hafta sonu bir açıklama ve çağrıda bulundu. Bu çağrıya da gerçekten halkımızda ziynetlerini, paralarını, çocuklarımız kumbaralarını, gençlerimiz kendi nişan yüzüklerini dahi getirip bize bağışladılar. Allah’ın izniyle bunları Gazze’deki yetim çocuklarımıza, ailelerimize, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Rabbim herkesten razı olsun. Özelde HÜDA PAR Batman Kadın Kollarına genelde de tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Gazze’de son durum malumunuz savaş devam ediyor. Yardımlarında devam etmesini istiyoruz.” dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *