image

Okul Müdürü Cengiz Acar yaptığı açıklamada, “Okulumuz Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi İdaresi olarak 06/04/2022 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimine başvurarak; okulumuzda TS EN ISO 9001, TS EN ISO 14001, TS ISO 45001 yönetim sistemlerini kurmak istediğimizi Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne ilettik. Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Standardizasyon ve Kalite Birimi’ne tetkik için başvurduk.” dedi.

Açıklamanın devamında Acar, “Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Standardizasyon ve Kalite Birimi’ne yaptığımız başvuru sonucu tetkik ekibi 06-08 Aralık 2023 tarihlerinde okulumuzda incelemelerde bulunmak için okulumuzu ziyarete geldiler.” dedi.

Kalite standartlarını karşıladıklarını belgeleyerek en iyi eğitim standartlarında öğrenci yetiştirdiklerini göstermek istediklerini belirten Acar, “Dileğimiz bu belgeleri alarak okulumuzun kalite standartlarında eğitim verdiğini göstermek istiyoruz. Bu açıdan okulumuz Batman’ın ilk Anadolu İmam Hatip Lisesi olacaktır.” ifadelerini kullandı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *