image

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Açıklamada, “Teşekkülümüz işyerlerine belirsiz süreli iş sözleşmesiyle 42 tren teşkil işçisi ve İzmir Liman İşletme Müdürlüğüne 20 gemi yükleme işçisi olmak üzere 62 işçi alınacaktır.

42 tren teşkil işçisi işgücü talebimiz KPSS şartı aranarak, 20 gemi yükleme işçisi iş gücü taleplerimiz ise KPSS şartı aranmaksızın 04.12.2023 tarihinde ülke düzeyinde çalışma adresine göre İŞKUR’da 04.12.2023-08.12.2023 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

Başvuru yapacak adayların bilmesi gereken hususlar, istenilen belgeler ve okul bölümleri aşağıda belirtilmiştir

Tren Teşkil İşçisi sanat kolunda işe alınacak işçiler ilan edilirken “Genel Hususlar ve Özel Şartlar” bölümünde yayınlanacak hususlar

İşgücü talebi ile ilgili tüm duyurular (aranan şartlar, evrak teslim tarihi/yeri ve sözlü sınav tarihi/yeri, sözlü sınav sonucu) TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr/) duyurular bölümünde yayımlanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

İşe alınacak gemi yükleme işçileri İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde, tren teşkil işçileri ise İstanbul, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, İzmir, Malatya, Sivas, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Mersin, Hatay, Niğde, Afyonkarahisar ve Denizli'de görev yapacak.

Kurumun 42 tren teşkil işçisi alımı için KPSS şartı aranmayacak. Başvuru tarihleri ve diğer detaylar, TCDD'nin "http://www.tcdd.gov.tr/" internet sitesinin "duyurular" bölümünde yayımlandı.

Son başvuru 8 Aralık

İlana göre, 20 gemi yükleme işçisi alımı için KPSS şartı aranmayacak. 8 Aralık'a kadar başvuru süresi bulunan alıma ilişkin detaylar, Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) internet sitesinden takip edilebilecek.

Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı hangi illerde yapılacak?

Gemi yükleme işçileri İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde, tren teşkil işçileri ise İstanbul, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, İzmir, Malatya, Sivas, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Mersin, Hatay, Niğde, Afyonkarahisar ve Denizli'de görev yapacak.

TCDD işçi alımları başvurusu nereden nasıl yapılacak?

Kurumun 42 tren teşkil işçisi alımı için KPSS şartı aranacak. Başvuru tarihleri ve diğer detaylar, TCDD'nin "http://www.tcdd.gov.tr/" internet sitesinin "duyurular" bölümünde yayımlandı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *