image

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Ticaret Müdürlüğü görevini yürüten Şehmus Kalkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararlarıyla görevden alınması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “görevlendirmelerde dikkat edilmesi gereken şartların başında, hiç şüphesiz liyakat, olmazsa olmazdır. Bununla beraber, görevlendirilen kişilerin, ilin sorun ve sıkıntılarını, talep ve isteklerini iyi bilmesi, bunların çözümünü kendine dert edip elinden geleni yapmaya çalışması gerekir. Aynı şekilde bölgenin hassasiyetlerine vakıf olup bunları göz önünde bulundurarak sonuca odaklanması lazım.” dedi.

Açıklamanın devamında Başkan Çiftçi, “Ticaret il müdürü olarak görev yapan Sayın Şehmus Kalkan, bu özellikleri taşıyan ve görev süresi boyunca Batman’a faydalı olmaya gayret eden çalışkan, dürüst, toplumun hassasiyetlerini bilen kurum müdürlerin başında gelmekteydi. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak beraber yaptığımız çalışmalarımızda olduça güzel sonuçlar da aldık. Batman ilimiz için, esnaf ve sanatkarlarmız için sorumluluk almaktan çekinmeyen böyle kıymetli bir insandan Batman’ın mahrum edilmemesi kanaatindeyiz.” ifadelerini kullandı.

(MUHARREM KAYIK)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *