image

“1 İyilik 1 Fidan” projesi kapsamında Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından, Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen 27 bin fidanın temsili töreni, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki Çınarlı bölgesinde yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan fidan dikim törenine; Kahramanmaraş İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdurrahman Kotan, DİTİB Essen Eyalet Bölge Birliği Başkanı Özkan Güler, TDV Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı Aytekin Önvermez, Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürü Mustafa Kavak’ın yanı sıra çok sayıda bağışçı ve gönüllü katıldı.

Törende konuşan Kahramanmaraş İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdurrahman Kotan, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ‘Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin’ buyuruyor. Temiz ve yeşil bir çevre, sağlıklı bir yaşam için de gerekli olan şey orman alanlarının çokluğudur. Burada fidan diken DİTİB bağışçılarımıza, Vakıf gönüllülerimize ve organizasyonu gerçekleştiren Orman Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *