image

Mahallede bulunan Şerzan Kurt Parkı etrafında sel felaketinin meydana getirdiği hasarı ortadan kaldırmak üzere çalışan Batman Belediyesi temizlik İşleri personelini ziyaret ederek, yürütmüş oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra mahallede ikamet eden kıymetli vatandaşlarla bir araya gelen Vali, vatandaşların sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, sel felaketinin meydana getirdiği hasarın en kısa zamanda giderileceğini ifade etti. 

SEYİTLER MAHALLESİNDE İNCELEME

Petrolkent Mahallesindeki incelemelerin ardından sel felaketinin en yoğun hasarı meydana getirdiği Seyitler Mahallesi Yeşil Mar önünde selin izini silmek üzere cansiperane çalışmalar yürüten ekipleri ziyaret etti. Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

SEYİTLER MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETİ

Vali Ekrem Canalp, Sel’in en ağır hasarı meydana getirdiği Seyitler Mahallesinde kıymetli esnafla bir araya geldi. Sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Afetin izlerini en kısa zamanda sileceklerini, zarar gören vatandaşlarımıza devletin yardım edeceğini, hiç kimsenin aç ve açıkta bırakılmayacağını ifade etti.

EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *