image

Siyonist rejimin vahşi soykırımı devam ederken dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de Siyonistlere ve onların destekçilerine ait firmaların ürünlerine yönelik boykot genişliyor. HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, boykotun kalıcı hale gelmesi için yerli üretici firmalara ve esnafa çok iş düştüğünü söyledi.

Üreticilere çağrıda bulunan Çetiz, halkın yerli ürünlere yönelmesi için üretim kapasitelerini artırmalarını, kaliteli ve uygun fiyata sahip ürünleri piyasaya sokmalarını talep etti. Esnafa da seslenen Çetiz, raflarında yerli ürünlere daha çok yer vermelerini istedi.

Siyonistlerin vahşi katliamlarına değinen Çetiz, "Onlarca yıldır siyonist vahşetin Filistinli kardeşlerimize yaptığı soykırımlar aralıklı olarak devam ediyordu. 7 Ekim'den bu yana Aksa Tufanı'yla birlikte siyonist ve tüm destekçileri Gazze'deki bir avuç Müslüman kardeşlerimize dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir vahşetle saldırı düzenlemekte, kadın, yaşlı, çocuk demeden, evleri, iş yerlerini, camileri, kiliseleri, hastaneleri ve her yeri yerle yeksan etmektedir. Dünyadaki tüm Müslümanımlar olarak üzerimize düşen siyonizim meşeli ürünleri boykot etmektir. Ki elhamdülillah boykot uygulamaları tüm dünyada dalga dalga yayılıyor." Dedi.

Boykotun halk arasında yayıldığını vurgulayan Çetiz, "Siyonistleri destekleyen ürünlerine karşı boykotlar halk tarafından büyük bir hassasiyet oluştu. Hata bütün dünyada Müslüm gayri Müslüm'ü bu konuda siyonistlere sesini yükseltmeye başladı. HAKSİAD olarak özellikle boykotla ilgili bütün insanlarımızdan isteğimiz; İsrail menşeli olan tüm ürünleri boykot etmeleri lazım, bunlar gıda ve temizlik gibi bütün ürünleri almamaları ve alternatifi olan ürünleri boykot etmeleri lazım. Bununla ilgili bütün halkın duyarlı davrandığı gibi üretici firmalarında büyük iş düşüyor." İfadelerini kullandı.

Üretici firmalara seslenen Çetiz, "Yerli üretici firmalarımız da mallarını daha kaliteli ve fiyattı daha düşük olarak halka arz etmeleri, burada fırsatçılık etmemeleri ve kar fırsatına çevirmemeleri lazım. Çünkü fırsatçılık çok kötü bir şeydir. Hele hele böyle bir durumda halka yardımcı olmaları lazım ve ileriki zamanlarda halkın yerli mallara yönelebilmelerini sağlamak için çok sağlam ve fiyatta da istikrarlı bir şekilde halkın beğenisine sunmaları lazım. Böyle yaparlarsa inşallah israil destekli tüm firmalar iflas edip piyasadan çekilmek zorunda kalacaktır." Dedi.

Çetiz, son olarak şunları söyledi:  "Siyonistlerin belkemiği ekonomidir ve bütün dünyaya ahtapot gibi halkın üzerine çökmüşlerdir. Bizlerde oradaki Müslüman kardeşlerimize bir nebzede olsa yardımcı olabilmemiz için boykot ile belki bir şeyler yapabiliriz ve bunu da esirgememiz lazım. Halka çağrımız; yerli mallara rağbet göstermeleri ve İsrail menşeli tüm mallardan uzak durmaları lazım. Allah'ın izniyle bizler el elle verirsek siyonistler hiçbir şey değillerdir. İnsanlar, Müslümanlar ve mazlumlar birleşince Siyonistlerin o kadar da güçlü olmadıkları görünecektir. Bununla beraber satıcı firmalar, AVM'ler ve marketlerin de raflarında yerli ürünlere daha fazla yer vermelerini istiyor ve vatandaşların daha fazla yerli ürünlere ulaşmalarını sağlamaları lazım." MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *