image

Alınan bilgilere göre Batmanlı hakemlerin Erzurum dönüşünde bindikleri otobüsün karlı havada kayması sonucu devrildiği öğrenildi. Erzurum’dan Batman istikametine doğru seyir halindeki yolcu otobüsü, kar ve tipinin etkili olduğu Karlıova-Erzurum kara yolunun Boncukgöze köyü mevkisinde devrildi.

Kazada otobüsteki 15 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada Batmanlı hentbol hakemleri de yaralandı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Hentbol İl Temsilcisi Emre Özdemir, kaza yapan hakemlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Temsilcisi Özdemir; “Batmanlı hakemlerimizden Barış İmret ve Rezan Çağıl’ın kaza haberi bizleri son derece üzmüştür. Rezan Çağıl’ın durumunun iyiye doğru gittiğini öğrendik. Barış İmret ise yüzünden aldığı darbelerden dolayı ameliyat oldu. Tek temennimiz 2 hakemimizin de en kısa zamanda iyileşip tekrar sahalara dönmeleridir. Türkiye’de başarılı maçlar çıkaran ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden hakemlerimize ihtiyacımız var. Allah onları ailelerine ve sevenlerine bağışlasın. Bu tür kötü kazaların bir daha yaşanmaması dileğiyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi Hentbol camiası olarak iletiyoruz.” diye konuştu. MUSTAFA KAYNAK


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *