image

"FIRSATÇILARA ÇAĞRIMIZ ŞUDUR; KURSAĞINIZDA KALIR"
"Son zamanlarda siyonist çetenin barbar saldırılarına karşı ülkemizde, kamuoyunda çok ciddi bir uyanış meydana geldi. Her kesimde çok ciddi bir duyarlılık var." diyen Ramanlı, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kapsamda siyonistlerin doğrudan ve dolaylı destekçisi olan firmalara, ürünlere karşı bir boykot çağrısı var ve bu boykot giderek büyüyor.” İfadelerini kullandı. 
 “KİMSE TOPLUM VİCDANININ ÜZERİNDEN PRİM SAĞLAMAYA ÇALIŞMASIN”
Boykottan yararlanıp fiyat artıran fırsatçılara tepki gösteren Ramanlı, “Bir yandan bu boykotu büyütmeye çalışırken bizler, öte yandan yerli olduğu için muadil ürünlere yönelen vatandaşlar için de yine fırsatçılar açısından bir alan açılmış oluyor. Zira muadil ürünlerde de gözle görülür fahiş artışların meydana geldiğini hep beraber müşahede ediyoruz. Kimse toplum vicdanının üzerinden prim sağlamaya çalışmasın.” İfadelerini kullandı. 
Ramanlı, “Katillere bir mermi, zalimlere yeni bir bomba tedarik etmesin diye siyonistleri finanse eden kurum ve kuruluşların ürünlerine milletimiz boykot uygularken ve bu boykotu muadil ürünlere yönelerek kendi geçimini sağlamak üzerinden de gerçekleştirmeye çalışırken, muadil ürünlerin üreticilerinin de fiyatlarını aşırı bir biçimde yükselttiklerini görüyoruz. Bu fırsatçılara çağrımız şudur; kursağınızda kalır. Burnunuzdan gelir. Kimse milletin duygularını istismar etmeye kalkmasın.” Dedi. MUHARREM KAYIK



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *