image

16 Kasım 2023'te planlı elektrik kesintilerinin yapılacağı merkez köy ve mahalleleri, ilçe merkez mahalle ve köyleri Dicle Elektrik tarafından duyuruldu.

 

Planlı elektrik kesintisi yapılacak Merkez Mahalle ve köyler şöyle:

 

Merkez

 

Sabah farklı lokasyonda olmak üzere saat 07.00’dan 18.00’e kadar Dicle Elektrik tarafından Merkez Kısmet, 19 Mayıs, Gültepe, Tilmerc, Belde, Çamlıtepe, Korik, Hilal, Çamlıca, Petrol, Yolağzı,  Bayraklı, Ödemiş, Selamet, Yoğurtlu, Oluklu, Yeşilöz, Demirlipınar, Yaylıca, Güneşli, Çayeli, Yağmurlu, Uğrak, Çarıklı,  Şerbet, Doluca, Esentepe, Bıçakçı, Kocalar, Yüksektepe, Ballıtepe, Aziziye, Neval, Üçtepe, Belikli, Reyhan, Otluca, Doğankavak, Remikan, Yukarı Kürsü, Aşağı Kürsü, Akbaş, Mirzabey, İrmi, Çamlıca, Yeniköy, Yenişehir, Yenimahalle, Demirci, Gölbaşı, Kocalar, Akoba, Diktepe, Yeni Köy, Seyrantepe mahalle ve köylerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır.

 

Beşiri

 

Sabah farklı lokasyonda olmak üzere saat 09.00’dan 18.00’e kadar Dicle Elektrik tarafından Beşiri’de Güveçli, Yeşiltepe (Koçaklı), Bahçeli, Durucak, Esence, Kapaklı, Yazyurdu, Uğurca, Ali Bey, Yolboyu, Çaykenarı, İslamköy mahalle ve köylerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır.

 

Gercüş

 

Sabah Gercüş Merkez Pınarbaşı Mahallesinde saat 09.00’dan başlayan çalışmalar ile saat 17.00’ye kadar planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

 
Hasankeyf

 

Sabah farklı lokasyonda olmak üzere saat 07.00’dan 17.00’ye kadar Dicle Elektrik tarafından Hasankeyf Tepebaşı, Çardaklı, Kale, Uzundere, Aksu, Karaköy mahalle ve köylerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır.

 

Kozluk

 

Sabah farklı lokasyonda olmak üzere saat 09.00’dan 17.00’ye kadar Dicle Elektrik tarafından Kozluk’ta Kavakdibi, Taşoluk, Tekeli, Yukarıkıratlı, Dere, Soylu (Dere),  Aşağıkıratlı, Seyitler, Okçular, Soylu (Yayalar), Orta (Kavakdibi), Taava, Yeni (Dere), Ava, Navala, Çaygeçit, Kocabey, Kumlupınar, Toptaş, Yıldızlı, Örensu, Dilimli, Gürpınar, Yapaklı, Ünsaldı, Kömürlü, Koyuncular, Kale (Yıldızlı), Aslan Köy, Kapaklı, Konaklı mahalle ve köylerinde planlı elektrik kesintisi yaşanacaktır.

 

Sason

 

Sabah Sason Derince Köyünde saat 07.00’den başlayan çalışmalar ile saat 17.00’ye kadar planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Detaylı bilgi için Dicle Elektrik'in resmi internet sitesine bakabilirsiniz. MUHARREM KAYIK


Dicle Elektrik

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *