image

Halk Oyunları ekiplerine destek veren Vali Ekrem Canalp, ‘kültürümüzün yaşaması, gelişmesi ve yarınlara aktarılması için Halk Oyunları ekiplerimizi önemsiyor ve destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sporcu evlatlarımız için ne yapsak az. Yarı finallerdeki başarılarından dolayı ekiplerimizi ve kıymetli hocalarını tebrik ediyorum. Türkiye finallerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Grup ve finallere katılım sağlayan Halk Oyunları kulüplerinin Başkanları adına açıklamada bulunan Osman Seyrek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a minnettar olduklarını belirterek, “sayın Valimiz hem gruplarda hem de final yarışmaları öncesinde verdiği maddi ve manevi destekle bizleri mutlu etti. Sayın Valimizin desteğiyle finallere gönül rahatlığıyla gideceğiz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Açıklamasının devamında Seyrek, “sayın Valimiz üzerine düşeni yaptı. Bizler de final yarışmalarında ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışıyoruz. İnşallah hedeflediğimiz derecelerle ilimize geri döneriz. Halk Oyunları kültürünü ve sanatını ileriye taşımak için yeni adımlar atacağız.” ifadelerini kullandı.

(BELEDİYE- BASIN)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *