image

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, Balıkesir Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencilerini ziyaret etti.

Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı kapsamında Balıkesir iline giden Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, Balıkesir’in kurum ve çeşitli tarihi yerlerini de dolaşıp ziyaret ettiler.

Proje ve ziyaretler ile ilgili bilgi veren Gazi YİBO okul yönetimi, “Projemiz, Vizyon Belgesi’nde belirtildiği üzere eğitimde farklılık ve yeniliklerden yararlanmak için yurt içindeki imam hatip okullarıyla kardeş okul çalışmaları yapılması, okullar arasında materyal paylaşımı, öğretmen ve öğrenci ziyaretleri gerçekleştirilmesi öğrencilerin insani değerlere sahip bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır.” dedi.

HEDEFİMİZ KANAAT ÖNDERLERİ YETİŞTİRMEKTİR

Okul yönetiminden yapılan açıklamanın devamında, “okulumuz vizyon ve misyonunda yer verdiğimiz hedefimiz, öğrencilerimizi değişen, dönüşen, dönüştürebilen kanaat önderleri olarak yetiştirmektir. 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip, değişime ve gelişime açık, içinde bulunduğu toplumu ve dünyayı algılayabilen, soran, sorgulayan, sorumluluk taşıyan, karşılaştığı problemleri çözebilecek analitik bir mantığa ve özgüvene sahip mesleki formasyonunu almış bireyler yetiştirme hedefimize bu projenin ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanmaktayız.” denildi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *