image

Saadet Partisi Batman İl Örgütü, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız Batman Adliyesi önünde konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

"BEBEK VE ÇOCUK KATİLİ UTANMAZLAR"

“Uluslararası hukukun koruması altında olan ve dokunulmazlığa sahip hastaneyi bile bombaladılar ve çoğunluğu bebek ve çocuk olmak üzere yüzlerce insanı katlettiler. Bebek ve çocuk katili utanmazlar bu yaptıklarını hiç utanmadan bir de Filistinlilerin üzerine atıyorlar. Ellerindeki sosyal medya, yazılı ve görsel medya ile de bu yalanlarına dünyanın bir kısmını da inandırabiliyorlar. Ama azıcık vicdanı olanlar Filistinliler için ağlıyor, terörist İsrail'in ve yandaşlarının yalanlarına değil.” dedi.

“KUDÜS COĞRAFİ DEĞİL İMANI BİR MESELEDİR”

Kudüs meselesi üzerine herkesin kendini yorması gerektiğini söyleyen Yıldız, 'Kudüs coğrafi değil imanı bir meseledir' diyen merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın yolundan giden ve Filistinli Müslümanlara her zaman desteğini esirgemeyen Millî Görüş bugün de aynı hassasiyetle konuya yaklaşmakta ve Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak Cumhuriyet Savcılığımıza, savaş suçu işleyen terörist İsrail yetkilileri hakkında Suç duyurusunda bulunmaktayız. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak inanıyoruz ki; adaletin timsali Cumhuriyet Savcılarımız savaş suçu dahil birçok suçu işleyen Terörist İsrail'in yetkilileri hakkında gerekli araştırmaları yapıp iddianame hazırlayacaklar ve yine o adaletin timsali mahkemelerimiz de bunlar hakkında aziz milletimizin vicdanlarını rahatlatacak karar vereceklerdir." dedi. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *