image

Siyonist işgalcilerin Gazze’ye yaptıkları saldırılara İslami STK’ların tepkisel eylemleri devam ediyor. Bu kapsamda Atatürk Parkı’nda kermes düzenlendi. Batman’da faaliyet gösteren İslami vakıf ve derneklerin katıldığı kermese Batmanlılar büyük ilgi gösterdi.

Kermes alanına gelenler arasında bulunan Hasan ve Sait Babür kardeşler, biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli kardeşlerine ulaştırılmak üzere Batman Umut Kervanı yetkililerine teslim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı sekreteri Adnan Önder, “Bugün de minik kardeşlerimizden Hasan ve Sait Babür kardeşlerimiz nineleriyle beraber buraya gelerek biriktirdikleri harçlıklarını getirerek Gazzeli kardeşlerine bağışladılar. Rabbim salihlerden eylesin, Allah hayırlarını kabul etsin. Yine kermesimize Muhammed Sevim adında bir kardeşimiz annesiyle beraber gelerek biriktirdiği 5.000 lirayı Gazzeli kardeşlerine ulaştırılmak üzere bizlere teslim etti. Rabbim kendilerine salih bir ömür nasip etsin, ailesinden de razı olsun inşallah.” ifadelerini kullandı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *