image

Final maçı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Kapalı Ceza İnfaz kurumu arasında gerçekleşti. Düzenlenen turnuvada birinci (1.) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, ikinci (2.) Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, üçüncü (3.) Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu.

Kupalar Kaymakam Muhammed Yılmaz tarafından takımlara verildi.

Voleybol takımlarını tebrik eden Kaymakam Yılmaz, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında, hem ilçemizde kurumlar arası diyalogun artması, hem de sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdü ve bu şekilde sonlandı. Kurumlar arası Voleybol Turnuvası final maçına katılan tüm takımlara ve izlemeye gelen bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılan Voleybol Turnuvası final maçına Kaymakam Muhammed Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Harun Çetinkaya, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ramazan Gezer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Altun kurum personelleri ve taraftarlar katıldı.
MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *