image

Gazetemizin 10 yıllık yayın dönemini geride bırakıp 11’inci yaşına girmesi sebebiyle kutlama ve tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir de bir kutlama mesajı gönderdi.

Rektör Demir mesajında, “Kurulduğunuz günden itibaren ilkeli, dürüst, nitelikli ve tarafsız gazetecilik anlayışını benimseyerek Batman halkının doğru habere erişmesinde edindiğiniz misyondan hoşnutluk duymaktayız. Gazetecilik mesleğinin beraberinde getirdiği zorlukları hiçe sayarak Batman'ın lehine olan her habere kaynağından ulaşma ve okuyuculara sunma yolunda göstermiş olduğunuz sorumluluk gayret ve fedakarlıklarınızı takdir etmekteyiz. Bilgi dolu haberlerinizden ve güven veren örnek gazetecilik anlayışınızdan tüm Batman halkı gibi üniversite olarak bizler de azami düzeyde yararlanmaktayız.” dedi.

Rektör Demir mesajının devamında, “Tüm Batman halkının yanı sıra bizlere de sunduğunuz nitelikli habercilikten dolayı gazetenizin tüm yöneticilerini ve çalışanlarını kutlar Batman halkı ve üniversitemiz için önemli gördüğümüz Batman Rehber gazetesinin uzun soluklu biz yayın hayatının olmasını dileriz.” ifadelerini kullandı. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *