image

Düzenlenen Liseler Arası Bilgi yarışmasında, Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Beşiri Anadolu Lisesi, BOSB Bilim Teknik Lisesi, Beşiri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Ekrem Ablay Anadolu Lisesi yarıştı.

Düzenlenen Bilgi yarışmasına Kaymakam Muhammed YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışma sonunda Şehit Ekrem Ablay Anadolu Lisesi birinci(1.) olurken, Beşiri Anadolu Lisesi ve BOSB Bilim Teknik Lisesi ikinciliği (2.) paylaştılar. Beşiri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü (3.) , Beşiri İmam Hatip Anadolu Lisesi ise dördüncü (4.) olarak yarışmayı tamamladılar.

Yarışma sonunda bir konuşma yapan, Beşiri Kaymakamı Muhammed YILMAZ, '' Öncelikle yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bu tür yarışmaları düzenli olarak organize edelim ki gelenek haline getirelim. Aslında bu tarz yarışmaların kazananı olmaz, hepiniz gönlümüzde birincisiniz ama her yarışmada olduğu gibi bir derecelendirme yapılıyor bu yüzden bugünün en başarılı okulu olan , Şehit Ekrem Ablay Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ederim. Bu duygu ve düşüncelerle yarışmayı düzenleyen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve yarışmaya katılan tüm okullarımızın idarecilerini, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarınızın devamını dilerim" dedi. MURAT ORHAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *