image

Siyonist işgal çetelerinin yıllardır Filistin'de yaptığıkatliam ve zulümlerin ardı arkasının kesilmediğini belirtine İslami'i STKtemsilcileri, işgalcilerin, bir yandan Müslümanları Mescid-i Aksa'danuzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da Gazze'de katliamlar yapmaya devamettiğini söyledi.

Batman Peygamber Sevdalıları, Kuran Nesli Platformu, Hak veÖzgürlükler Platformu, Mustazaflar Cemiyeti, Umut Kervanı, Sağlık ve ÇevrecilikDerneği ile Eğitimciler Cemiyeti tarafından Terece Camii'nde, Filistin'desiyonist işgal rejiminin saldırıları altındaki Müslümanlara destek için duaprogramı düzenledi.

"Allah Teâlâ'nın, kendi ordularıyla yardım etmesidileğiyle duada bulunduk"

Program sonunda bir açıklamada bulunan Batman EğitimcilerCemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci-Yazar Kenan Çaplık, "Filistin'dekikardeşlerimizin mazlumiyetine ve saldırı altındaki durumlarına belki de birnebze çare olmak adına bu camide topladık. Hep beraber cemaat olarak omlar içindua ettik ve Allah'a niyazda bulunduk. Çünkü bu kardeşlerimiz, büyük birsıkıntı ve zulmün içerisindedirler. Kâfirler, Yahudiler ve bu siyonistteröristler Filistinlilere acımasızca saldırıyorlar. Kadın, çoluk, çocukdemeden herkesi Şehid ediyorlar. Bu kardeşlerimize, Allah Teâlâ'nın kendiordularıyla yardım etmesi dileğiyle duada bulunduk ve Filistinlikardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmeye çalıştık." ifadelerinikullandı.

"Filistin'in ve HAMAS'lı Müslüman kardeşlerimizinyanındayız"

Her zaman Müslüman kardeşlerinin yanında olacaklarınıbelirten Çaplık, "Bekli maddi anlamda onlara ulaşamayabiliyoruz amainşallah en kısa zamanda kardeşlerimiz galip geleceklerdir. Allah Teâlâ, kahharsıfatıyla Siyonist teröristleri perişan eyleyecektir. Çünkü bu kardeşlerimizhaklıdırlar. Mağdur edilmişlerdir. Evleri işgal edilmiş, toprakları talanedilmiş ve bu kardeşlerimiz meşru müdafaalarını gerçekleştirmekte iken, bütündünya zalimlerinin toplanarak bu kardeşlerimizin üzerlerine gittiğinigörüyoruz. Bizler de Filistinlinin ve HAMAS'lı Müslüman kardeşlerimizin yanındayız."dedi.

"Maddi ve manevi desteklerimizle, Filistin'demücadele eden kardeşlerimize destek olabiliriz"

Maddi manevi desteklerle Filistin'deki Müslümanlarınyanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Kur'an Nesli Platformu BatmanKoordinatörü Rıdvan Üzümcü ise şunları söyledi:

"Filistin'de mücadele eden mücahit kardeşlerimize duaetmek ve siyonistleri telin etmek için bir araya geldik. Çünkü siyonisler, hiçdurmadan oradaki muztazaf kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırıyor. Bunedenden dolayı bugün de İslami STK'lar olarak bir araya geldik. Bir kaç gündürbenzeri etkinlikler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Belki buradan elimizFilistin'e yetişmiyor ama dualarımızla maddi manevi desteklerimizle oradamücadele eden mücahit kardeşlerimize destek olabiliriz. Bu şekilde en azındansafımızı belli ederek bir duruş göstermek istiyoruz." (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *