image

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın yedincisi Petrolkent Mahallesi'nde gerçekleşti.

Mahalleliden gelen talep üzerine belediye ilgili birim müdürleri, mahallede bulunan 2856. Sokakta fizibilite çalışması gerçekleştirdi.

Alanda teknik çalışmaları tamamlayan Belediye Etüt Proje Müdürlüğü, çalışmayı ihale aşamasına getirdi.

Petrolkent Mahallesi 2856. Sokak, yaklaşık 200 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde bulunuyor. Trafiğe kapatılacak yolda; mahalle sakinlerinin de talepleri değerlendirilerek ilk kazı çalışmalarına başlanacak.

Sokağın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen mahalle sakinleri: “Mahalle Buluşması sonucu Vali Ekrem Canalp’e kendi talebimizi ilk ağızdan iletme imkânı bulduk. Valimiz mahallemizi ziyaret edip, bizim sorunlarımızla ilgilendi. Sokağımız trafiğe kapanınca mahalleli olarak çok cazip hale geleceğine inanıyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Petrolkent Mahallesi 2856. Sokakta; ışıklandırma sistemi, oturma bankları, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, kamelya ve küçük bir süs havuzu da yer alacak. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *