image

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejiminin Filistin halkına karşı uyguladığı sistematik işgal ve katliamlarına karşı bugün başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna destek açıklamasında bulundu.

Partisi adına basın açıklamasında bulunan Ramanlı, "Erdemli Filistin halkının haklı mücadelesinde muvaffak olması için dualarımızı gönderiyoruz" diyerek İslam Dünyasını bu haklı mücadeleye destek vermesi çağrısında bulundu.

"Direnişi cephe cephe büyüten Filistin halkının şanlı direnişini selamlıyoruz"

Soykırım karşısında direnişi cephe cephe büyüten Filistinli mücahitlerin direnişlerini selamlayan Sözcü Ramanlı, "Bir asırdan uzun bir süredir siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam devam etmektedir. Topyekûn bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı necis postallarıyla kirletmekte, kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam alemine meydan okumaktadır. Filistin halkı, soykırım ve işgal karşısında meşru müdafaa hakkını kullanmakta, kendi topraklarını, vatandaşlarının canını ve İslam ümmetinin izzetini ve şerefini korumaktadır. Her gün şehit vermesine rağmen, direnişi cephe cephe büyüten Filistin halkının şanlı direnişini selamlıyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki mazlumiyet değil, direniş erdemdir! Erdemli Filistin halkının haklı mücadelesinde muvaffak olması için dualarımızı gönderiyoruz. Yüce Allah yardımcıları olsun, onları muzaffer kılsın!" temennisinde bulundu.

"Siyonist çete, işgal ettiği Filistin topraklarından defolmalıdır"

Müslümanların bu mücadelede her açıdan Filistinli kardeşlerinin yanında yer alması gerektiğinin altını çözen Ramanlı, "Filistin halkı, yalnızca kendi topraklarını savunmamaktadır. İslam ülkelerinin izzetini ve şerefini de savunmaktadır. Hal böyleyken Müslümanların resmi-sivil tüm yapıları ekonomik, askeri ve manevi olarak Müslüman kardeşlerinin yanında yer almalıdır. Filistinli Müslümanlar, işgale karşı direnişlerinde yalnız bırakılmamalıdır. Siyonist çete, işgal ettiği Filistin topraklarından defolmalıdır. İşgalci çeteyi, Gazze'ye uyguladığı ambargoyu kaldırması, abluka altındaki Gazze'yi bombalamaması ve yeni bir katliama girişmemesi konusunda uyarıyoruz." ifadelerini kullandı.


"İslam Dünyasını Filistin'e sahip çıkmaya ve kardeşlerinin yanında durmaya davet ediyoruz"
İşgalci siyonist rejimini, İslam Dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançer olarak tanımlayan HÜDA PAR Sözcüsü Ramanlı, "HÜDA PAR olarak, Filistin'i; Başkenti Kudüs olan, doğusu ve batısıyla bir bütün ve İslam'ın mukaddes toprakları olarak görüyoruz. İslam Dünyasını, işgal altında olan ilk kıblesi için bütün ayrılıklarını bir kenara bırakmaya, Filistin'e sahip çıkmaya ve kardeşlerinin yanında durmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki siyonizm, İslam Dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançerdir." dedi.

"Filistin'in ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden her meşru eylemin yanındayız"

Bu yolda parti olarak üzerlerine düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Ramanlı, "HÜDA PAR olarak bir kez daha en yüksek sesle haykırıyoruz ve diyoruz ki; canımızla, kanımızla, malımızla ve evlad-u iyalimizle ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın ve Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Filistin'in ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden her meşru eylemin yanındayız ve destekçisiyiz. Bu yolda üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.

Filistin halkına selam olsun!

Kahraman mücahitlere selam olsun!

Direnişe ve dirilişe selam olsun!" ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *