image

Elazığspor deplasmanına çıkan Petrolspor'lu oyuncuları taşıyan takım otobüsüne yapılan saldırıyı kınayan Nasıroğlu TPAO Petrolspor camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Saldırıyı kabul edilemez bulduklarını ve şiddetle kınadıklarını ifade eden Nasıroğlu, "Şehirler ve kulüpler arasına kin, nefret, nifak tohumları ekerek sporun barışçıl ruhunu hedef almaya ve ülkemizin geleceğini ateşe atmaya kimsenin hakkı yoktur. " Şeklinde konuştu.

Yapılan saldırıyı Türk futbolunun geleceğine yönelik de bir saldırı olarak da gördüğünü ifade eden Nasıroğlu şu ifadeleri kullandı: "Bu saldırıyı sadece güzide kulübümüze değil, Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak görüyorum. Spor her ne kadar daha yükseğe ve başarıya ulaşmak için yapılan büyük bir mücadele ise de aynı zamanda da evrensel ilke ve kurallarla yapılan bir oyun ve bir eğlencedir. Futbol yarışma ve rakip olmanın yanında sevgi, barış ve kardeşliktir. Sporun kardeşlik, dostluk ve barışçıl ruhuna yakışmayan bu saldırıyı nefretle kınıyorum.” VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *