image

Elazığspor ile Batman Petrolspor'un 0-0 berabere kaldığımaçın ardından olaylar çıktı. Atılan taşlar sebebiyle Batman Petrolspor takımotobüsünün camları kırıldı.

PETROL İYİ OYNADI AMA GOL ATAMADI

TPAO Batman Petrolspor, Elazığspor deplasmanından 1 puanladöndü. Maçta çok iyi bir oyun ortaya koyan ve adeta tek kale maç oynayan BatmanPetrolspor, ilkyarıda net 4, ikinci yarıda da 3 net gol pozisyonunu goleçeviremedi. Batman’dan giden yaklaşık 200 taraftar grubunun da destek verdiğiKırmızı-Beyazlılar oyunun hâkimi olmasına rağmen skor üretemedi.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 berabere biten karşılaşmanınardından olaylar çıktı. Maçın ardından Batman Petrolsporlu oyuncular, yaklaşıkiki saat soyunma odasında bekledikten sonra stattan çevik kuvvet polisieşliğinde çıktı. Stadyumun dışında bekleyen Elazığsporlu taraftarlar, BatmanPetrolspor'un takım otobüsüne taşlarla saldırdı. Saldırıda otobüsün camlarıkırıldı. Takım, otobüs değiştirerek Batman'a dönmek zorunda kaldı.

Petrolspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Elazığ deplasmanında takım otobüsümüzün camlarını kıran, insanlıktan nasibini almamış futbol holiganlarını lanetliyoruz. denildi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *