image

Başkan Geylani konu il ilgili yaptığı açıklamada, "yaptığımız görüşmeler neticesinde  doğalgaz dağıtım şirketi tarafından beldemize doğalgaz  kazandırılması konusunda girişimlerde bulunmuştuk.  Girişimlerimiz olumlu sonuçlandı.  Yaptığımız görüşmelerde beldemizin ihtiyaç duyduğu doğalgazı  yakın zamanda beldemize kazandıracağız. Projemiz yatırım programına alındı. Temaslarımız olumlu geçti ve  önümüzdeki aylarda çalışmalara başlanılacaktır." dedi.

Açıklamanın devamında Geylani, “seçim vaatlerimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Beldemize bir lise kazandırdık. Millet bahçesi yapımı da devam ediyor.  Üçüncü vaadimiz  ise Beldemizin doğalgaz’a kavuşmasıydı. Allah'a şükür bu sözümüzü de gerçekleştiriyoruz.  Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği ve katkıyı da sonuna kadar vereceğiz." ifadelerine yer verdi.
Geylani açıklamasının sonunda," Balpınar’a doğalgaz verilmesi hususunda emeği geçen Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ve yetkililere  şükranlarımı sunarım. Beldemize hayırlı olsun.” dedi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *