image

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı yönetimi ve işyeri temsilcileri İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 309. yıl dönümü münasebetiyle Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde hizmet eden Ateş Savaşçılarını ziyaret etti.

İtfaiye personeli ile bir araya gelen Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı, Yönetimi ve İşyeri Temsilcileri ziyaret sırasında birtakım açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Ömer Zengin, “Yangın, deprem, sel ve trafik kazaları gibi acil durumlarda can pahasına can kurtaran, milletimiz için mesai kavramı gözetmeksizin azimle görev yapan tüm itfaiye çalışanlarının gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek İtfaiye haftasını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Şehirlerde yangın, trafik kazası, arama kurtarma gibi birçok olayda toplum huzurunun sağlanması amacıyla büyük fedakarlıklar ortaya koyan itfaiye personelinin kazanım ve taleplerinin de konuşulduğu ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı ve beraberindeki heyet Bem-Bir-Sen olarak İtfaiye personeline sağlamış oldukları kazanımlar dile getirildi.

Ziyaret programı İtfaiye Müdürü Bilal Altsoy'a çiçek takdimi ile son buldu. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *