image

Özellikle devletin verdiği destek paralarının ödenmesinde en yaygın kanal olarak kullanılan PTT ATM’leri, çoğunlukla ya arızalı ya da içinde para bulunmaması sebebiyle vatandaşları mağdur ediyor.

PTT şubelerinin önündeki ATM’leri kullanamadıklarından yakınan vatandaşlar, ATM’yi kullanamayınca şubede sıra beklemek zorunda kaldıklarını belirttiler.

ATM arızası sebebiyle bazen yarım saatten fazla şube kuyruğunda beklemek zorunda kaldığını iddia eden Mustafa Kardaş isimli vatandaş, “Evime en yakın PTT ATM’si burada olduğu için her ay buraya 4,5 kez gelirim. Fakat çoğunlukla işlemimi yapamadan başka şubelere gitmek zorunda kalıyorum. Şubeye girip sıra bekleyince de benim gibi ATM’de işlemini yapamayan onlarca kişiyle birlikte sıra beklemek zorunda kalıyorum. Bazı günler sıranın dışarıya kadar taşıp şubenin önünde 100’den fazla kişinin sıra beklediğini görünce beklemekten vazgeçip işimi ertelemek zorunda kalıyorum. Bazen çocuklu kadınlar geliyor, çocuklarıyla saatlerce beklemek zorunda kalıyorlar. Yetkililerin bir an önce bu sorunu kalıcı bir şekilde gidermelerini istiyorum.” dedi. MURAT ORHAN



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *