image

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracaklarına ilişkin kararını değerlendirdi.

İttifakın hala gerekli olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Akşener, İYİ Parti ve yöneticileriyle müzakerenin diyaloğun çok sağlıklı bir şekilde yürütülebileceğini, yönetilebileceğini düşünüyorum. Elbette bunun karşılıklı gerekleri var, zaman gösterecek" dedi.

Yaşananlara ilişkin katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, CHP'ye yönelik sert ifadeler kullandı.

CHP'lilerin "Rabbena hep bana" dediğini vurgulayan Vural, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a da ateş püskürdü.

Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmaları için yapılan çağrılara kulak asmadıklarını belirten Vural, "Cumhurbaşkanlığına talip olmayana ne diyecekler CHP'liler? Kazanacak aday dediğimizde usul belirleyenler ne diyecek? CHP'liler de bunlara gülüp geçiyorlardır." diye konuştu.

 Vural, "Mecbur ve mahkum muyuz? İBB Başkanı'nın vizyonunu takip etme mecburiyetinde miyiz? İmamoğlu'nun genel başkanlık iddiaları var. İYİ Parti her şeyi yaptıktan sonra başarılı olmamasına rağmen bunu yapması mı gerekiyor?" HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *