image

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Metin Akyel, Abdulkadir Şeker, Hamza Bozkurt, Ömer Beber, Abdurrahim Müjdeci, Mehmet kılıç ve Abdülhakim Sünger MÜSİAD Karaman'ın ev sahipliğinde 22/24 Eylül tarihinde gerçekleştirilen 107.Genel idare kuruluna katıldılar, GİK’e MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen MÜSİAD Şube başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel kurul hakkında konuşan Başkan Özdemir, “Öncelikle 107.Genel idare kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum, 107.Genel kurulda Başkanlar Toplantısı, şube yatırım sunumları, tekstil, dijital, enerji, finans, gıda, hizmetler, inşaat, kimya, lojistik, makine mobilya, otomotiv, sağlık, savunma ve turizm sektör kurulu toplantıları yapılarak sektörlerde yaşanan sorunlar ele alındı. Batman şubemizden de sektörlerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri ile toplamda 10 kişi katıldık.” dedi.

Özdemir, “Özellikle Batman'da sorun yaşayan sektörlerimizin sorunlarını çözümleriyle birlikte sektörlerden sorumlu Başkan yardımcılarına ilettik. Aynı zamanda GİK’ te yoğun istişare toplantıları ile üyelerden gelen talep ve isteklere karşı daha hızlı aksiyon alınmasının gerektiğini belirttik. Genel merkez nezdinde yapılandırılan tüm komisyonlara Batman şubemiz yoğun katılım gösteren şubelerden biri olduk. Bu bağlamda 107.Genel idare kurulu toplantısına katılan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *