image

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman merkez mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. 

TPAO Kristal Parkta yapılan toplantıda HÜDA Batman İl Başkanı Davut Şahin, bir selamlama konuşması yaptı.
Daha sonra söz alan Milletvekili Ramanlı muhtarların ifa ettiği görevin önemine değinerek, “Batman bizim memleketimiz, her şeyimiz. Muhtarlarımız halkımızın ilk resmî durakları. Bizlerin hizmet için gözümüz kulağımız sizsiniz. Halk ilk size başvuruyor. Mahallenizde ne var ne yok her şeyi siz biliyorsunuz. Bizim için çok kıymetlisiniz.” dedi. 

 

Seçimden önce seçildiği takdirde Batman’a ve Batmalılara sahip çıkacaklarını söylediğini ifade eden Ramanlı, “14 Mayıs seçimlerinden sonra halkımız bizi milletvekili olarak seçti. Seçimden önce de söyledim, vekil olduğumuz zaman Batman’a sahip çıkacağız. Kimse Batman sahipsizdir demesin. Şimdiye kadar yapılmayan hizmetleri ya yapacağız veya yapılmasına vesile olacağız. Milletimiz bize o vazifeyi verdi, ben de başım dik bir şekilde vazifemi yerine getirmek istiyorum. Vazifemizin 5 yıllık bir süresi var. Allah ömür verirse 5 yıllık bir süreçte milletimize hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu. 

 

Halka hizmet etme şiarıyla her günü, her saati değerlendirdiklerini belirten Ramanlı, “Vekil olarak mecliste de çalışmamız lazım ama biz meclisin memuru olmayacağız. Ankara’da olsun Batman’da olsun bizim en büyük gayemiz milletimize hizmet etmek olacaktır. Meclis tatile girince tatili fırsat bildik. Batman’daki kurumlar ve halkımıza hizmet veren STK’ları ziyaret ettik. Çalışmalarını gördük. Bize düşenleri not aldık. Olması gereken hizmetlerin en kısa sürede gerçekleşmesi için her şeyi yapmaya hazırız.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra toplantıya katılan mahalle muhtarları söz alarak, mahalleleri ile ilgili istek ve sıkıntıları paylaştılar. 
Milletvekili Ramanlı, muhtarlar ile tek tek ilgilenerek mahalleleri hakkında bilgi aldı. Muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinleyerek tek tek not aldı ve en kısa sürede ilgileneceğini belirtti.
Toplantıda, Ramanlı’ya HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve partililer eşlik etti. MURAT ORHAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *