image

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin organize ettiği Millet-Vekil Buluşmaları kapsamında ilimizde de bir program yapıldı. Programa Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan katıldı.

Öğretmenler evinde yapılan programa, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Batman yönetimi, partililer ve basın mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Çalışkan, “Partimizin Türkiye genelinde yapmış olduğu Millet-Vekil Buluşmaları kapsamında Batman’da bulunuyorum.” dedi.

Türkiye’nin gündemindeki konulara dair görüşlerini paylaşan Çalışkan, “Saadet Partisi olarak oy oranına rağmen Türkiye siyasetinde elde ettiği başarı sayesinde her iki siyaset bloğunun da yanında görmek istediği partiyiz. Bugün mecliste temsil edilen bir parti olarak siyasette denge unsuru olarak yer alıyoruz. Bize göre en önemli sorun, Türkiye’nin birçok konuda dışa bağımlı olmasıdır. Ülkemiz tarımda dünyada kendi kendine yeten 7 ülkeden biriyken, bugün arpadan pirince, buğdaydan samana kadar birçok alanda ithalat yapmak zorundayız. Bugün maalesef ahırlarımız boşken, dünyada haritada yerini bilmediğimiz, ismini bilmediğimiz ülkelerden hayvan ithal ediyoruz. Dolayısıyla bu uygulamalar ülkemizin daha fazla krize girmesine sebep oluyor.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *