image

Mahalle buluşmalarının bir yenisi Belde Mahallesinde gerçekleştirildi. Mahalle buluşmalarının açılış konuşmasını yapan Vali Ekrem Canalp, “Mahalle, köy ve belde buluşmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki aylarda bütün köy ziyaretlerimiz sona eriyor. Ulaştığımız bütün köylerimizde vatandaşlarımız dinledik. Sorunlarını kayda aldık. Ziyaretlerimiz bittiği gibi ikinci bir ziyaret programı daha gerçekleştireceğiz. İkinci ziyaretlerimiz de kayda aldığımız sorunların çözümlendiğini göstermek için yapacağız.” dedi.

Vali Canalp konuşmasının devamında, “Belde Mahallesi buluşmasında devlet bütün kurum amirleri ile burada sizin sorunlarınızı dinlemek, çözmek için geldiler. Biz mahalle buluşmalarında bütün kurum amirlerini çağırıyoruz. Tabiri caizse devlet ayağınıza geldi. Bugün mahalle sakinlerini dinleyeceğiz.” Dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, mahallede yapılan çalışmalardan, devam etmekte olan projelerden bahsetti.

Mahalle halkı adına söz alan Muhtar Cihan Akburak, mahalle halkının taleplerini dillendirdi.  

Muhtar Akburak en önemli sorunların başında mahalleyi ikiye bölen demiryolunda daha önce hemzemin geçidin bulunması ve yaşanan olaylardan sonra kapatılması konusu olduğunu söyledi.

Talepleri dinleyen Vali Canalp, sorunun çözümü için alt geçit ve üst geçit projelerinin uygulanacağını belirtti.EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *