image

Kaplan mesajında, “Eğitimin toplumsal hayatın sürekliliği ve daha iyi bir hayat ideali için üzerinde önemle durulması gereken bir olgu olduğunun bilincinde olalım, bu anlamda öğrencilerimizin iyi bir eğitim alabilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamalıdır” dedi.

BESOB Başkanı Kaplan, açıklamasının devamında Ekonomik anlamında zor koşullarda yeni bir Eğitim-Öğretim Yılına başladıklarını, bu zorlu süreçte, okul ihtiyaç malzemelerinin satışını yapan esnafların ürün fiyatlarını makul düzeyde tutarak Öğrencilere destek olmalarını beklediklerini dile getirdi.

 BESOB Başkanı Kaplan, “Aynı şekilde harcayacağımız her kuruşun, Batman ekonomisine katkı sağlayacak bilinci ile, halkımızın, öğrencilerimizin okul ihtiyaç malzemelerinin alışverişlerini yerel esnaftan yaparak, yardımlaşma ve dayanışma örneğini göstermelerini bekliyoruz. Bu duygularla, dünyada yaşanan yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, modern dünyada söz sahibi olacak, bağımsız düşünebilen ve özgürce sorgulayan bireylerin yetiştirilmesi umuduyla, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak özere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *