image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederek bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiftçi mesajında, “Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını, eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmelerini ve çok daha başarılı nesillerin yetişmesine vesile olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Çocuklarımızda da öğrenim ve eğitim bilinci ve şuuru olması için gayret ve kararlılık ile mücadele etmelerini istiyor ve bekliyoruz.” dedi.

Başkan Çiftçi mesajın devamında, “Eğitimdeki hedefi hep yüksek tutmak gerekir. Bundan dolayı devletiyle, ailelerle, eğitimcilerle ve tüm toplumla beraber olumsuzluklar, eksiklikler, yetersizlikler ve zor şartlar olmasına rağmen herkes elinden gelen çabayı sarf edip çocuklarımızın eğitimi için seferber olmalıdır. Eğitimin ihmali olmaz, olamaz. Çünkü telafisi olmayabilir.” dedi.

Çiftçi mesajının sonunda, “Topluma faydalı ve sorumluluk sahibi bireyler geleceğin eğitimcileri ve yöneticileri olma yolunda bu günlerden daha güzel günlere ve çok daha büyük iyilik ve erdemlilik için onlara düşen gayreti fedakârlığı ve özveriyi göstermeleri temenni ediyor, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diler, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *