image

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Nerede?

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, kent merkezine yaklaşık 10 km uzaklıkta bulunan Batı Raman Kampüsü’nde yer alıyor.

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi otobüs ile gidilir mi?

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, şehirlerarası yol güzergahında olmadığı için buraya otobüsle gidilemez. Otobüs ile Batman’a geldikten sonra fakülteye gitmek için toplu taşıma veya taksi ile ulaşmak mümkündür.

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne hangi toplu taşıma araçları gidiyor?

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin bulunduğu Batı Raman Kampüsü’ne iki ayrı toplu taşıma sistemi ile ulaşmak mümkündür:

•             1- “Otogar – Üniversite güzergahı” olarak tabir edilen sivil halk minibüsü ile ulaşılabilir. Bu hat, Batman Şehirlerarası Otogarı’ndan başlayıp, BatmanPark, TPAO Bulvarı (çevre yolu), Hasankeyf Kavşağı, Batman- Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaştırır.

•             2- Batman Belediyesi’nin toplu taşıma otobüslerinin “9 numaralı” araçlarıyla da üniversiteye ulaşmak mümkün. 9 numaralı belediye otobüsleri de 3 ayrı güzergâh ile Batı Raman Kampüsü’ne ulaştırır:

•             9-A: Batman Araştırma Hastanesi yanındaki ana duraktan hareket eden 9-A otobüsü, Gültepe Kavşağı, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, Milli Egemenlik Bulvarı, Yavuz Selim Mahallesi Hemzemin Geçidi, Tüpraş Kapısı, Seyyit Bilal Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Hasankeyf Kavşağı, Batman- Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaştırır.

•             9-B: Batman Araştırma Hastanesi yanındaki ana duraktan hareket eden 9-A otobüsü, Gültepe Kavşağı, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, TCDD Tren İstasyonu, Tablabaşı Kavşağı, Dostlar Caddesi boyunca devam ederek Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaştırır.

•             9-C: Batman Şehirlerarası Otogarı durağından hareket eden 9-C otobüsü, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, Milli Egemenlik Bulvarı, Yavuz Selim Mahallesi Hemzemin Geçidi, Tüpraş Kapısı, Seyyit Bilal Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Hasankeyf Kavşağı, Batman- Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaştırır.

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne taksi ile gidilir mi?

Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne taksi ile ulaşmak mümkündür.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *